Din investéring for at komme i gang

Vores HC Gør Det Selv-pakke koster 9.995 kr. inkl moms. Det er prisen for at komme i gang. Dertil kommer udgiften til dine materialer.

Se her priseksemplet på en 50 m2 terrasse i Jatoba-træ:

HC Gør Det Selv-pakken 9.995 kr.
Udgift til materialer 60.000 kr.
I alt 69.995 kr.

Alle priser inkl. moms

Hvad indeholder HC Gør Det Selv-pakken:

  1. Sparring og optegning af din terrasse ude hos dig.
  2. Bestilling af alle materialer i korrekt mængde, så du  mindsker spild.
  3. Én hel dags arbejde (8 timer) udført af en professionel tømrer fra mit team. Du bestemmer selv om vi skal hjælpe i opstartsfasen med fundamentet eller til afslutning af detaljerne.
  4. Adgang til vores instruktionsvideoer med step-by-step guides til hvordan man bygger en terrasse.
  5. Ubegrænset sparring på telefon eller mail under processen med vores dygtige team.
  6. Som ekstra bonus får du bogen Træ 74, som indeholder alle de relevante krav, som du har behov for at kende, for at bygge din terrasse.
  7. Mulighed for at tilkøbe ekstra arbejdsdage eller større dele af projektet, fx. underkonstruktionen, til fordelagtige priser.
Line Dupont, DIY-ekspert Kunde i HC Gør Det Selv-7


Vores erfaring er, at folk bestiller ALT for meget i materiale for at være på den 'sikre side'. Med vores kontrolmål og erfaring i materialer, bestiller vi kun det du skal bruge, og dermed kan pakken være tjent hjem i materialespild, sammenlignet med hvis du selv skulle gøre det.

 Materialerne bestemmer prisen på din træterrasse

Du kan vælge alt fra det eksklusive IPE til det prisbevidste trykimprægneret.

Ipé

Terrassebrædder i Ipé er det absolut bedste valg. Ipé terrassebrædder er utrolige hårde og formstabile, og kan holde i 30-40 år selv uden oliebehandling. Det er også det dyreste pr m2.

Cumaru eller Jatoba

Cumaru og Jatoba er også rigtig gode træsorter. Fælles for begge er dog, at de er knap så formstabile som Ipé, men har ellers mange af de samme gode egenskaber.

Thermowood

Thermowood er træ, typisk ask eller fyr, som har gennemgået en effektiv varmebehandling. Denne behandling sikrer, at terrassebrædderne er mere formstabile end tilsvarende i trykimprægneret træ, og at de er mere modstandsdygtige over for skader end traditionelt trykimprægneret træ.

Trykimprægneret

Trykimprægneret træ – en dansk favorit. Det mest almindelige materiale til træterrasse i Danmark er trykimprægneret træ. Det har været igennem en proces som gør træet modstandsdygtigt overfor råd og svampeangreb. Men husk, at det er også det billigste og levetiden er dermed kortere.